Mangårdsbyggnaden

kan hyras för 500 € (+ renhållningsavgift). Lämplig för stillsamma mottagningar och möten. Sittplatser finns för drygt 50 personer i storstugan och köket är fullt utrustat. Vid bjudningar med stående servering ryms fler personer. Lokalen är i museimiljö med vackra gamla möbler och föremål och har en genuin gammaldags stämning som ger en festupplevelse utöver det vanliga. Det är även möjligt att hyra mangårdsbyggnaden enbart för brudskålen och ladugården efteråt för bröllopsfesten. Ta kontakt med husmor om priset för ett sådant arrangemang. 

Vindsgalleriet – vår utställningslokal på mangårdsvinden

kan hyras av konstnärer för sommarutställningar. Konst med maritimt tema prioriteras. Lokalen bör bokas minst en säsong i förväg och styrelsen förbehåller sig rätten att godta konstnärers utställningsförslag.

Ladugården

ladan

med eget kök rymmer upp till 120 gäster och kan hyras för bröllop, födelsedagar, andra fester eller teaterföreställningar. Lokalen är rustik med utetoalett men väldigt stämningsfull med ypperliga möjligheter till fantastiska fester! Kostnaden för att hyra ladugården, med full tillgång till kök, porslin (ej enhetligt) och maskiner är 400 € (+ renhållningsavgift). För en tilläggskostnad kan mangårdsbyggnaden hyras skilt för t.ex. brudskål. Ta kontakt med husmor för pris.

Ladugården festdukad under bröllopsfest 2018

Bagarstugan

kan hyras som komplement till övriga lokaler, t.ex. om man önskar en lugnare plats för barn under fester eller en plats där man kan byta om. Ta kontakt med husmor för pris!

Vid bokning, vänligen kontakta husmor Freya Darby via mail eller telefon, se Kontakt.

The mainbuilding can be rented for 500 € for smaller birthday parties and meetings, maximum 50 seating places.

The barn can be rented for 400 €, suitable for birthday parties, weddings, maximum 120 guests.

Please contact Freya Darby for further information, see Contact!

Ladugårdens dansgolv. The dance floor in the barn.